Bruiloft / Trouwerij

 

Gaat u binnenkort trouwen? Wat is er dan mooier dan een feest op jullie eigen locatie! De eindtijd kan dan zelf bepaald worden, verder kunnen jullie alles zelf invullen. U heeft dan van alles te regelen en plannen voor jullie dag! Denk eens aan de inrichting, tenten, meubilair, het merk bier en nog veel meer. Bij Partyverhuur Zwolle kunnen wij jullie ongetwijfeld van dienst zijn. Met onze ruime ervaring en meerdere bruiloften per jaar hebben wij de ervaring, kennis en de goederen in huis!

Ook in de avond op afspraak geopend!

Wij helpen jullie graag met het regelen van de goederen voor jullie bruiloft. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bakje koffie of thee bij ons in de loods. Wij horen dan graag de wensen aan voor jullie trouwdag. Wij kunnen dan voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte opmaken.

Ruime ervaring!

Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij meerdere bruiloften mogen organiseren / opbouwen. Door onze ervaring en enthousiasme denken wij graag met u mee en komen samen tot leuke ideeen. 

Zeer flexibel!

Bij het opbouwen van een bruiloft komt veel kijken en dit is ook niet in 1 dag te doen. Vaak wordt er nog het een en ander verschoven om te zien wat het ideale plaatje is. Bij Party verhuur Zwolle bouwen of leveren wij dan minimaal 1 dag van te voren. Alles is in goed overleg mogelijk.

Compleet assortiment!

Jullie kunnen bij ons terecht voor bijna alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Daarnaast is het prettig dat u 1 aanspreekpunt heeft. Op deze manier blijft het voor jullie overzichtelijk en duidelijk! U kunt bij ons uiteraard een tent (stertent) huren, maar ook weddingchairs, een houten vloer, glaswerk, koeling, verwarming, verlichting, podium en nog veel meer. Kijk gerust eens rond op onze website en bij vragen kunt u altijd bellen (038-460 20 45) of mailen naar info@partyverhuurzwolle.nl

 

Niet alleen voor in Zwolle, maar ook in Hattem, Hasselt, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, 't Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Heino, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen.