Over ons

Wij doen er alles aan om uw feest of gelegenheid te laten slagen! In 2007 begonnen we met Partyverhuur Zwolle vanuit een schuurtje in de achtertuin van een rijtjeshuis. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met vestigingen in Zwolle en Zwartewaterland. Wij kunnen veel voor u betekenen bij het organiseren van uw feest, evenement, uitvaart, bruiloft, verjaardagsfeestje of zeskamp.

We beschikken over een uitgebreid assortiment. Van compleet ingerichte partytenten, tot springkussens en stormbanen.

 

Bij Partyverhuur Zwolle en Partyverhuur Zwartewaterland staat een enthousiast team klaar dat graag voor u de handen uit de mouwen steekt. Bijvoorbeeld om uw bestelde producten te brengen, op te bouwen, in te richten, af te bouwen en op te halen.Vragen? Neem gerust contact met ons op. Of kom langs om onder het genot van een kop koffie uw feest of gelegenheid door te spreken. We denken graag met u mee. Het meest makkelijk kunt u ons bereiken via 038 4602045 of info@partyverhuurzwolle.nl


Yarno Schoorlemmer 

 

Partyverhuur Zwolle en Zwartewaterland is er zowel voor particuliere klanten als verenigingen en bedrijven in de regio Zwolle, Hasselt, Hattem, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, 't Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Heino, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen.