springkussen huren

30,00
excl. BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Bij Partyverhuur Zwolle kunt u ook kiezen om het springkussen op en af te bouwen.


Het is verstandig om dan eerst de plek op te meten waar het springkussen moet komen te staan.


Houdt u er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter extra ruimte vrij houdt bij de in en uitgang.


U dient zelf zorg te dragen voor een stroompunt. (inclusief haspel of verlengsnoer, deze kunt u eventueel ook bij ons huren)


Bij het op en afbouwen dient u ook het bezorgen aan te vinken.

 

Schoonmaak:

Al onze springkussens worden schoon aan u meegegeven. Deze dienen schoon ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is zullen wij hier schoonmaakkosten voor in rekening brengen.

Let op! Plakband, Confetti, Slingers en Ballonnen zijn niet toegestaan op onze springkussens of stormbanen. Deze zorgen voor vlekken die wij niet meer kunnen verwijderen.

 

Zelf ophalen / bezorgen:

Het is mogelijk om dit product zelf op te halen. Het is ook mogelijk om dit product tegen een meerprijs te laten bezorgen. Niet alleen in Zwolle, maar ook in Hattem, Hasselt, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, 't Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Heino, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen.