Servies, Bestek & Glaswerk huren

Huur nu verschillende soorten servies, bestek en glaswerk. Bent u op zoek naar champagne glazen, wijnglazen, frisdrankglazen, bierglazen of koffiekopjes om te huren? Alles is verkijgbaar bij Partyverhuur Zwolle. Voor feesten, evenementen, bruiloften, begrafenissen, speciale gelegenheden, zoals kerst en oud en nieuw.

Bent u ook op zoek naar bediening voor op uw feest of evenement? Ook dit is mogelijk bij Partyverhuur Zwolle. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en bel gerust: 038-4602045


Zelf ophalen / bezorgen:

Het is mogelijk om dit product te huren en zelf op te halen. Het is ook mogelijk om dit product te huren en tegen een meerprijs te laten bezorgen. Niet alleen in Zwolle in de verhuur, maar ook in Hattem, Hasselt, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, 't Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Heino, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen.